maanantai 24. elokuuta 2015

Versailles, toujours jolie

Heipsan,

Tulipahan käytyä tossa viikonloppuna taas Versaillesin puistossa, ja pääsin sitten samalla testailemaan mun uutta kameraa, joten kuvapostausta pukkaa.

Vaikka asunkin vähän syrjässä Pariisista, on koti tosi kätevästi juuri Versaillesin menevän kaupunkijunan vieressä, vaan 10min! Ja oli se Versailles edelleen kaunis. Oli tosi hyvä sääkin, ei ollu liian kuuma. Luulen, et tuun käymään tän syksyn aikana pariinki kertaan uuestaan Versaillesissa vähän lenkkeilemässä ja ihastelemassa maisemia. :)


Perhe on tosiaan nyt saapunu kotiin ja kaikki on tosi mukavia ja lapset vilkkaita ;D mut ei hitto on se ranska vaan vaikeeta varsinki ku noi puhua pälpättää niin nopeesti! Mutta tännehän sitä tultiin oppimaan ja kehitystä tulee varmasti tapahtumaan.

Alkaa myös nyt tuntuu kropassa turvotus ja kipu yms, kun ei oo tässä ollu mikään optimaalinen ruokavalio. En mä mitään mättöä oo siis vetäny mut liikaa leipää ja sit joka päivä jotain sokeria. Tänään piti jättää sokeri pois taas mut piru vieköön oli tuotu Panttereita ja Marianneja töihin XD nohh, ei stressiä mut huomaa vaan et voi ja jaksaa paremmin, kun syö hyvin. Liikunta on ollu aika vähäsellä. Joka päivä tulee kyl käveltyä mut oon käyny vaan pari kertaa lenkillä. Tänään kyl satoki melkein koko päivä aivan kaatamalla et ei tullu huono omatunto etten menny xd

Näillä jatketaan, töissä on kivaa, Pariisi on super, tällä viikolla pitää käydä shoppailemassa kahet kengät ja henkareita ja chia-siemeniä ja kasvimaitoja ja neule ja ja ja.. :D


À bientot! Susa